Zákaznická podpora:+420 735 157 165

Kolekce zlaté Vánoce

Nechte se cvrnknout do nosu naší Zlatou kolekcí Vánočních ozdob stejně tak, jako tatínka Popelky cvrknul oříšek. Slibujeme, že se z kolekce budete radovat jako Popelka z rozlousknutých oříšků.

„Marně se vlastního osudu ptáš, co dnes a zítra schystá…“. Zatímco Popelka svůj osud neznala, my dobře víme, že se blíží nejkrásnější dny v roce. Blyštivě krásné ozdoby prozáří každý domov a spolu s vůní čerstvých vanilkových rohlíčků, jemným cinkáním rolniček a přítomností Vašich nejmilejších vytvoří atmosféru zcela nezapomenutelných Vánoc.

Kolekce zlaté Vánoce obsahuje nejrůznějších zvonečků, žaludů, srdíček ale i tradičních koulí v příjemné barvě pouštního písku i blyštivě zlaté. Elegantní a jemná kolekce s různorodými sypanými dekory dodá Vašemu domovu nádech luxusu, pohodlí, tepla a klidu.

Příjemným bonusem je i odpadnutí dalších starostí se zdlouhavým vybíráním různých ozdob, které k sobě budou harmonicky ladit. Naše Zlatá kolekce tedy šetří nejen peníze, ale především Váš drahocenný čas, a to se, především v předvánočním čase, přece vyplatí!

Přestože je zlatá barva považována za symbol hojnosti, dostatku i bohatství, naše Sada vánočních ozdob zlatý lesk šetří peníze. Veškeré ozdoby, které Vám v kolekci nabízíme, můžete na našem e-shopu zakoupit i jednotlivě, ale prozradíme Vám, že tato kolekce Vás vyjde levněji.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz