Zákaznická podpora:+420 735 157 165

Slavnostní otevření obchodu přilákalo desítky návštěvníků

Slavnostní program začal v 8.20 hodin dopoledne slavnostním projevem, během kterého byli přivítáni významní hosté, včetně pana starosty Jana Jarolíma. Následovalo přestřihnutí pásky, čímž byl obchod oficiálně otevřen pro veřejnost. Poté byli všichni přítomní pozváni k prohlídce nového obchodu, který nabízí širokou škálu dekorativních předmětů a ozdob.

Během dne probíhaly komentované prohlídky výrobních prostor, kde se návštěvníci mohli seznámit s procesem výroby ozdob. Kromě toho mohli návštěvníci využít jedinečné služby malování personifikovaných ozdob, což se setkalo s velkým zájmem. Pro kreativní duše byly připraveny tvořivé dílny, kde si mohli sami vyzkoušet malování ozdob pod odborným vedením.

Celý den se nesl v poklidné a přátelské atmosféře. Návštěvníci ocenili nejen krásně upravený obchod a jeho bohatý sortiment, ale také možnost nahlédnout do zákulisí výroby a aktivně se zapojit do tvořivých aktivit.

„Jsme velmi potěšeni, že jsme mohli otevřít náš nový obchod Ozdoba právě zde. Bylo skvělé vidět tolik spokojených tváří a slyšet pozitivní ohlasy na náš sortiment a služby. Doufáme, že se obchod stane oblíbeným místem pro všechny, kteří mají rádi kvalitní a krásné dekorace,“ uvedla Romana Juklová, obchodní ředitelka společnosti Ozdoba CZ s.r.o.

Obchod Ozdoba je nyní otevřen pro veřejnost a těší se na vaši návštěvu. Přijďte se podívat a objevit širokou nabídku ozdob a dekorací, které zkrášlí váš domov.

Tisková zpráva ke stažení.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz